Website design

Ontwerp
Bij het ontwerpen van een website wordt gezocht naar een optimale combinatie van herkenbaarheid (huisstijl) functionaliteit (doelgroep) en technische mogelijkheden. Tijdens het hele ontwikkelingsproces wordt veelvuldig overleg met u gepleegd,   tenslotte gaat het om de vertegenwoordiging van uw bedrijf of organisatie op internet. Ook spreken wij met u een verwachte ontwikkeltijd  af welke is gebaseerd op het aantal pagina’s en “artwerk”. Op basis van nacalculatie wordt uiteindelijk de website afgerond.

Oriënterend gesprek
Na een eerste oriënterend gesprek, waarin uw wensen en verwachtingen tav. de   website worden besproken, wordt een voorbeeldsite gemaakt, waarbij de nadruk ligt op de navigatie, de indeling van de diverse onderwerpen en het   kleurgebruik.

Voorbeeldsite
De voorbeeldsite wordt op internet geplaatst zodat u on-line uw site kunt   bekijken. U kunt op deze manier te allen tijden wijzigingen in tekst en/of   illustraties kenbaar maken. Na uw goedkeuring wordt de voorbeeldsite vervangen   door de daadwerkelijke website en aangemeld bij de belangrijkste indexen en   zoekmachines en op een internet provider van uw keuze geparkeerd.

Afname en beheer
Wanneer de website naar ieders tevredenheid functioneert, wordt het project afgerond, afgesloten en overgedragen. Uw website blijft in eigendom en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. Om de website actueel te houden kunnen we met u een beheerscontract (SLA) afsluiten waarbij u de veranderende inhoud bepaald en wij deze inhoud in overleg op de juiste plaats in de website pagina’s zetten. In de SLA zijn zaken geregeld zoals: het up to date houden van de systeemsoftware, back-ups, assistentie bij problemen, opleiding etc. Elke website wordt geanalyseerd op hits en pageviews zodat bezoekerstromen kunnen worden gemonitord en bijgesteld.
Indien nodig kunnen we met u meedenken over het  actueel te houden van uw website met uitbreidingen en aanpassingen als gevolg van veranderende marktverwachtingen, gewijzigde diensten en productaanbod.

Zo blijft uw website een gewaardeerde en betrouwbare informatiebron op het internet waarbij klanten zich thuis voelen.