Portfolio

Bekijk enkele van onze websites om onze kwaliteit te toetsen. Uiteraard zijn de websites gemaakt in samenhang met de doelstelling en budget van de opdrachtgever. Op deze pagina staat slechts een greep uit de door Hkey-Designs ontwikkelde internetoplossingen. Bent u benieuwd of Hkey-Designs voor uw bedrijf meer uit het internet kunnen halen, neem dan contact met ons op.

 VessemInfo

Een dorpswebsite waar alle informatie over en voor het dorp Vessem voor zowel de inwoners als de bezoekersbeschikbaar is.
Vessem is een heerlijk dorp om in te wonen; een zaligheid tussen de Zaligheden. Het is een zaligheid op zichzelf en het best bewaarde geheim van de Kempen. Een karakteristiek van de bewoners is: goedheid, gemoedelijkheid, hulpvaardigheid en standvastigheid. Vessem is gelegen in de Kempen, een streek gekenmerkt door: Natuur & Avontuur, Bourgondisch & Cultuurlijk maar met als kernwoorden: ingetogen, bescheiden, rust, eerlijk en puur. Vessem is van oudsher een agrarische gemeenschap waar ook de gevolgen van de reconstructie niet ongemerkt aan voorbij gegaan zijn. Er is volop gelegenheid tot wandelen, fietsen en logies.

www.vessem.info


Zie ook de websites: